Skaniausiomis idėjomis dalinsis TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir laidos viešnia Dovilė Ramoškaitė.
Dovilė Ramoškaitė – kulinarinio portalo lamaistas.lt projekto vadovė ir viena iš redaktorių, ji rūpinasi, kad kiekvienas užklydęs į portalą, rastų tinkamiausią receptą.
Be naudingų receptų, laidos šefai pasidalijo ir patarimais, kurie pravers sukiojantis virtuvėje.
Laidos viešnia D.Ramoškaitė rodo, kaip pagaminti varškės užtepėlę. Labai greita, pikantiška varškės užtepėlė su riešutais. Vietoje graikinių riešutų galima naudoti saulėgrąžas, žemės riešutus ar bet kokias mėgstamas sėklas, riešutus.
Receptą, ką pagamino Dovilė, žiūrėkite vaizdo įraše.
Greitą burokėlių humusą žiūrovams ir skaitytojams siūlo V.Blauzdavičius. Puikus burokėlių humusas, kurį labai skanu ragauti su daržovių lazdelėmis, kitais mėgstamais priedais arba tiesiog tepti ant duonelės.
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.
T.Rimydis rekomenduoja išbandyti lėtai virtą sprandinę. Jo teigimu, ši lėtai virta sprandinė žavi minkštumu ir sultingumu, o pagaminti nėra sudėtinga.
Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.