Reikės: įvairių skonių želės, 40 gr želatinos, 385 gr kondensuoto pieno.
Pasiruošiau įvairių skonių želę taip, kaip nurodyta ant pakuotės (tik vandens pilkite truputį mažiau t.y. 300ml.). Želatiną brinkinau 0.5 stiklinėje šalto vandens (10–15 min.). Į dubenį su 300 ml karštu virintu vandeniu supiliau želatiną, gerai išmaišiau, kad granulytės visiškai ištirptų (galima kaitinti tik neužvirti).
Ištirpintą želatiną sumaišiau su kondensuotu pienu ir palikau, kad atvėstų. Sustingusią įvairių skonių želę supjauščiau gabaliukais. Želės gabaliukus sumaišiau su kondensuoto pieno mase ir pastačiau į šaldytuvą stingti 3–4val. (dar geriau nakčiai). Sustingusį desertą pjaustome ir ragaujame.
Skanaus!