• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbo greita silkė pagal Ingridą: prie stalo girs visi

 Silkė tai vienas iš ingredientų, kuriuos valgau visais metų laikais. Mėgstu silkę ir be jos niekaip net ir vasarą. Šiandien jums siūlau tokį lengvą užkandį. Aš jį ruošiau su duoniukais, bet puikiai tiks įdaryti ir krepšelius, ar tepti tiesiog ant juodos duonos riekelės“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. 

 Silkė tai vienas iš ingredientų, kuriuos valgau visais metų laikais. Mėgstu silkę ir be jos niekaip net ir vasarą. Šiandien jums siūlau tokį lengvą užkandį. Aš jį ruošiau su duoniukais, bet puikiai tiks įdaryti ir krepšelius, ar tepti tiesiog ant juodos duonos riekelės“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. 

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min.: 1 avokadas; 2 kietai virti kiaušiniai; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; 2 v. š. majonezo; 2 silkės filė; Duoniukai, pagal poreikį; 0,5 raudono svogūno; Kelios šakelės krapų.

Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą, išskobiame minkštimą, kiaušinius nulupame. Sudedame į maisto smulkintuvą, įdedame majonezo, įberiame druskos ir pipirų ir viską susmulkiname iki vientisos masės.

Duoniukus supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais, silkę juostelėmis, svogūną pusžiedžiais. Ant duoniukų tepame gautą avokado kremą. Dedame po gabalėlį silkės, svogūno. Puošiame krapų šakelėmis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų