• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jau darbe galvojau, kaip parbėgusi namo gaminsiu šaltibarščius pagal kolegės receptą. Kolegė pasakojo, kad į šaltibarščius įdeda jogurto ir, kad su jogurtu ruošiami šaltibarščiai patys skaniausi. Pasigaminau. Dabar ir aš galiu teigti, kad šaltibarščiai su jogurtu išties patys skaniausi ir receptas pasiteisinęs 100%“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Jau darbe galvojau, kaip parbėgusi namo gaminsiu šaltibarščius pagal kolegės receptą. Kolegė pasakojo, kad į šaltibarščius įdeda jogurto ir, kad su jogurtu ruošiami šaltibarščiai patys skaniausi. Pasigaminau. Dabar ir aš galiu teigti, kad šaltibarščiai su jogurtu išties patys skaniausi ir receptas pasiteisinęs 100%“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l  kefyro, 400 gr natūralaus jogurto, 2–3 virtų burokėlių, agurkų (šviežių), svogūno laiškų, krapų, druskos.

Šaltibarščių receptas

Kefyrą ir jogurtą sumaišiau. Burokine trintuve sutarkavau burokėlius, smulkiai supjausčiau agurkus, svogūno laiškus ir krapus. Daržoves sudėjau į kefyrą su jogurtu, pagardinau druska ir išmaišiau. Viskas. Šaltibarščiai pagaminti.

Nedarysiu tokiu saltibarsciu
Nedarysiu tokiu saltibarsciu
su jogurtu, negadinsiu tradiciju. Viska darau taip pat, tik vietoj jogurto - grietine. Ji susvelnina saltibarsciu, nera tokie nenaturaliai rugstus ir padaro ne tokius skystus.
Mano receptas. Marinuoti burokeliai
Mano receptas. Marinuoti burokeliai
obuoliu sultyse, smulkiai pjaustyti agurkai, saltibarsciu kefyras, truputi pieno, truputi vandens, grietines ( galima ir gausiai ), svogunu laiskai, krapai, virtas kiausinis, druska. Ir...karstos bulves. Saltibarsciai turi buti tirstoki, o ne , kaip anyta sako, vandeninis skystalas. Zodziu, kol isverdi bulves, "isverdi" ir saltibarscius. Skanaus.
o kur kietai virti kiausiniai ,nejaugineypiastot .
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų