Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Profesorius skatina kuo mažiau kartų valgyti. Gerai ir tik 1 kartą. Supraskit, a lia senjorai- pensininkai, kad jums maisto išgyvenimui ir visai nereikia. Neėsit ir gyvensit 100 metų. Kitaip- pribaigs daktarai.
ponas Unikauskas niekaip negali suprasti, kad jis visiems įkyrėjo iki gyvo kaulo. Nes jau seniai išsisėmė, nebeturi apie ką šnekėti, tad šneka, kad šnekėtų ir už tai jam mokėtų. Kad ir šį kartą apie "ypatingai aktualią visai tautai problemą - bezdėjimą.
Taigi belenka lietuvisko suvalgius kur cukraus yra prisotinta pilva pus visada, o maisto lietuviai nebemoka vietinej rinkai pateikt be cukraus ir issigudrino rašyti kad cukrus gavosi gamybos metu ...
@Cha
Ten ne cukrus,o dirbtiniai saldikliai.
Net gydytojai sako kad cukraus kenksmingumas yra mitas. Saldžius vaisius ar tiesiog medų mėgsta beveik visi gyvūnai (žmonės irgi yra gyvūnai). Aš suvartoju miltų duonos iš rupių miltų pavidalu apie 80 kg. metams, tiek pat mėsos, sviesto, taukų, aliejaus - apie 20 kg. metams, cukraus beveik 40 kg. metams, ir neturiu virškinimo problemų, masė net mažesnė nei iki 18 metų, nes esu tikriausiai tokios prigimties ir negaliu iškentėti aktyviai nejudėdamas gryname ore. Valgau neskaičiuodamas kartų per dieną, mano supratimu yra atvirkščiai nei teigia ponas profesorius - kuo rečiau ir didesnėmis dozėmis maitinantis sunkiau virškinama, nes reikia didesnio sistemos pajėgumo - visų grandžių tūrio, rūgščių, šarmų, fermentų kieko, kraujo apykaitos, kaupimo, nes viskas iškarto nesusinaudoja. Analogija - krosnys, kūrenamos vieną kartą per parą ar 2-3. Aišku kad reikia didesnio tūrio ir masių, gaunasi labai netolygi temperatūra. O nenutrūkstamo šildymo sistemų tie dalykai daug mažesni, temperatūra stabili. Matosi kaip kas valgo - vieni kaip statinės, kiti kaip pagaliai
Geras patarimas pereiti prie raugintų kopūstų,kad nebez;dėtum
Tai kad tas apsišaukėlis unikauskas taip bezda, kad jaučiasi net FR/GB/DE. Ale iš kur tie žurnaliūgos tokių glūšų randa.Kaip gėda žurnaliūgoms!
geriau apvažiuoti
Eilinis bla bla,o kaip ten su tom rekomendacijom,valgyti dažnai 5-6 kartus ir po biški,jau negalioja?ir taip rekomenduoti eilę metų papildai,kuriuos taip mėgo daktaras visiems ,ypač pensininkėms rekomenduoti irgi nenaudingi,atšaukiami,tai kaip čia dabar?
Pilvo pūtimą skatina svogūnas ir česnakas,nes jie skatina pirmalaikį puvimą.Daug pasaulio virtuvių šituos "prieskonius"naudoja minimaliai arba nenaudoja iš viso.
@Vėl knisa protą
Nečiulpk ir pilvo nepusryčiavusi,nečiulpk
@Ok
Tau pupuli nepačiulpus nesistoja?Pats sau nusičiulpk tada,o tai darai gėdą vyrų giminei.P.s.Aš ne moteris,o vyras,tai per daug negazuok.
Gerai pasakyta:visi kas valgė mėsą mirė, kas nevalgė irgi mirė, kas gėrė alkoholį mirė, kas gėrė vandenį irgi mirė. Tai išgerkim ir pavalgyti kol gyvi.
REKLAMA
REKLAMA
Profesorius ragina šiuos produktus parduotuvėje apeiti: jie sukelia pilvo pūtimą