Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ačiū už receptą.Paprasta ir skanu!
Debiliškas ir ilgas darbas.Tiek druskos susipilkyte ant savo galvos gal geriau augs plaukai.
Tikrai, druskos visai nereikia. Ir blanširuoti nereikia. Sumalu blenderiu su visom odelėm, tyrę paverdu ir palieku iki visiško atvėsimo. Tada dar kartą tyrę pervarau blenderiu ir išsunkiu. Lieka tik grūdai ir mažulyčiai odelių dribsniukai. Tyrė išeina sodri, tiršta. Vėl paverdu kokias 10 minučių ir uždarau. Pomidorai naudingiausi kai gerai pašutinti, nes tik tada atspalaiduoja likopenas.
@Marija
Kiek laiko verdi iš pradžių?
druskos tikrai tiek nereikia.aš dar dedu smulkinto česnako pagal skonį.
Nu žiauriai daug druskos. Aš visiškai nesūdau. Stovi liuks.
@Roma
Geriausias ir lengviausias spaudimas su lėtaeige sulčiaspaude.Gaunamos tirštos sultys be sėklų ir odelių.Užkaitinu iki virimo, šaukštelį druskos litrui ir į stiklainius...Skanu ir greitai padaroma...
REKLAMA
REKLAMA
Pomidorų sulčių užteks visai žiemai: prireiks vos 2 ingredientų