• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šįsyk prikepiau blynų su pikantišku įdaru, juos apkepiau ir gavosi blyneliai su traškia plutele. Trumpiau tariant – vau. Giriuosi, bet labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šįsyk prikepiau blynų su pikantišku įdaru, juos apkepiau ir gavosi blyneliai su traškia plutele. Trumpiau tariant – vau. Giriuosi, bet labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Blynų masei reikės: 1 l pieno, 1–2 kiaušinių, 400 gr miltų, žiupsnelio druskos, cukraus (pagal skonį).

Įdarui: rūkytos vištienos, fermentinio sūrio, raugintų arba marinuotų agurkų, prieskoninių žolelių.

Blynų paniravimui: kiaušinio, džiūvėsėlių.

Papildomai reikės: aliejaus blynų kepimui, lydyto sviesto blyneliams apkepti.

Produktus skirtus blynų masei suplakiau ir prikepiau lietinių. Įdarui: rūkytą vištieną, sūrį ir agurkus supjausčiau mažais gabaliukais ir sumaišiau. Į blynelio vidurį dėjau įdaro ir juos susukau.

Blynelius pamirkiau kiaušinio plakinyje, tada apvoliojau džiūvėsėliuose ir juos apkepiau keptuvėje ant lydyto sviesto iš abiejų pusių. Blynelius patiekiau su grietinėlės ir pievagrybių padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų