Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
pavojingos, bet čia ir dabar. O kas ragauja parduotuvėje, o ar galima? Tai kaip suprasti retkarčiais, kur tas rektkartinis atvejis kai išdalytas po visus pagrindinius prekybcentrius. Ir kaskart kainos keliamos, ir už ką, už apnuodytą produktą?
straipsnį. Paskutiniu metu, iš bet kur perkant, visos karčios, net valgyti neįmanoma, sugadina visą maistą. Galvojau, gal aš kalta, gal per ilgai išlaikiau, bet buvo nesvarbu, šiandien ar užvakar pirkta. Žmonių nuodijimas: pard. bulvės- tragedija, pajuodusios, suminkštėjusios, o skonis nevalgomas, obuoliai ir t.t. Kas iš tos vynuogės lieka, atvežtos iš Egipto ir kokiose dujose laikoma...
prekybcentriai tikrina cukinijų kartumą, ar tai palieka valgytojams?

Skaitomiausios naujienos




Į viršų