Kai galvojate apie keptas bulves, galbūt net į galvą nešautų, kad jas galima išgauti tobulai traškias ir paruoštas net jų net nekepus orkaitėje. Viena moteris teigia atradusi gudrų būdą, kaip kepti bulves visiškai nenaudojant orkaitės – vietoj to naudojant lėto kepimo viryklę.
Moteris savo unikaliu metodu pasidalijo socialiniuose tinkluose, kur jis nuo tada paplito, praneša „The Liverpool Echo“. Savo įraše feisbuke Ria teigė, kad jos keptų bulvių receptas buvo toks geras, kad ji „niekada daugiau jų nevirs įprastai“.
Taigi, kaip ji tai padarė? Namų virėja pradėjo nuo bulvių, kurias apvirė 10 minučių, prieš palikdama jas išdžiūti kiaurasamtyje, rašo portalas mirror.co.uk.
Kai bulvės atvėso, ji jas apibarstė miltais, druska ir pipirais, svogūnų milteliais ir šiek tiek apibarstė jas šalavijais, o po to jas pakratė, kad bulvės pasidengtų mišiniu. Tada ji į puodą įpylė kelias stiklines švelnaus alyvuogių aliejaus ir padidino temperatūrą, kad įdėjus bulves aliejus būtų karštas.
Ji sudėjo bulves į aliejų, kad jas apsemtų aliejus, tada paliko jas kepti keturias valandas, po dangčiu padėjus rankšluostį ir du kartus per tą laiką apsukus dangtį.
Kartu su šiuo metodu ji pasidalino nuotrauka, kurioje jos virtos bulvės atrodo traškios ir puikiai apskrudusios. Vienas žmogus rašė:
„Nuostabus būdas. Nežinojau, kad lėto kepimo viryklę galiu naudoti kam nors kitam, o ne troškinimui.“