Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
As įtarkuoju truputį cibulės ir įdedu saukstą krienų arba garstyčių,apibarstydamas soda ir uzkąsdamas silkė pataluos.Pabandykit sitas receptas is Zimbabvės siaurės platumos,rytų aukstumos.
Labai skanu su pomidorų padazu,pabandykite.......Arba 50gr brendžio.....;)
Ale tu matai, jau ir druska sveika. Čia turbūt kad su kava, o su maistu tai juk nesveika.
Aš į kavą dedu truputį druskos, truputį cukraus ur truputį kardemono... Pabandykite ir Jūs...
Aš į kavą dedu truputį druskos, truputį cukraus ur truputį kardemono... Pabandykite ir Jūs...
Šitą triuką visi žinome. Tik jau ne ketvirtadalį šaukštelio dėkite, nes tiek įdėjus tai jus jos jau tikrai ne gersite. Reikia tik truputėlį įdėti,
Kas tikrai mėgsta kavą ir supranta, tai neieško, kas jos skonį pagerintų.... Visų pirma, kava yra kava. Mėsa yra mėsa. Žuvis yra žuvis. Jei neaskanu, padarysim.Bet negadinkit kavos skonio savo kokteiliais. Druska taip- tinka, bet tik pora grūdelių. Juk nesūdom gėlo vandens prieš gerdami....
@Jolita Žuvis - taip pat mėsa. Žuvies mėsa. Beje, būna ir grybo mėsa - grybiena.
@Pranas Bet nesakai atėjęs į kavinę.....Duokit man žuvies , ar grybo mėsos....
@Jolita O vandenį reikėtų pasūdyti, tuomet organizmo ląstelės tikrai pasisavins vandenį, o ne tik tuščiai prabegs ir isbegs
Labai neblogai yra įdėti truputį cinamono , man patinka
@Aš Čia labai senas receptas jau prieš daug metų dėdavome trp druskos kai virdavome kava smėlyje metaliniuose ar aliuminiuose spec puodeliuose
@Aš Tai jau kokteilis...
Į kavos puodelį,5saukstus druskos ,skonis neapsakomas.
@Anekdotas Mielių ir bus tamsus alus.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų