Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
eilinis pliurpalas
buvo receptas marinuot burokeliai ,kefyras ,ir slaptas ingredijantas.................. 4 rauginti agurkai :Dtai net komentuot neleido :D
Tokią tuštybę rašyti. Ar autorė visai savęs negerbia?
koks kaifas butu valgyti saltibarscius,kuriuose plaukiotu lasisa.Is didelio rasto iseita is krasto,ane,autore?
koks kaifas butu valgyti saltibarscius s
koks kaifas butu valgyti saltibarscius s
Ir dar labai idomu
Tokia ir mitybos specialistė, jeigu net nežino, kad laktozės nebūna fermentuotuose pieno produktuose: kefyre, išrūgose, jogurte ir pan.
@Nuomonė Įprasti rauginti pieno produktai turi gerokai mažiau laktozės (30-50 proc.), bet ne visiškai be jos. Tik brandinti sūriai arba specialūs produktai gali būti visiškai be laktozės.
rekomendacija:

„Was your favorite movie funded by the Pentagon?“
youtube • com/shorts/QwMi5FvIjWY?feature=share
````
Niekada nededu kiaušinio, tik kefyrą, agurkus ir urokėlius obuolių sultyse + krapai
@Pasaka Skonio dalykas, bet kiaušinius dedame dauguma
Durnesnį straipsnį sunku surast
Durnesnį straipsnį sunku surast
visi moka pasigamint šaltibarščius,išskyrus šitą autorę,kuri nelabai supranta ,kas tai yra ir kaip valgoma.Ar ji negirdėjo,kad yra ne pasukos o toks šaltibarščių lietuviškas pagrindas kaip rūgpienis.Dar įdomu būtų pažiūrėt,kaip ta meistrė kepa bulves su aliejaus puse arbatinio šaukštelio
@Durnesnį straipsnį sunku surast Lengviausia but zurnalistu - Zinai, ar nezinai- vistiek rasyk???
@Durnesnį straipsnį sunku surast O komentaro autorė neskiria pasukų ,raugintų pasukų nuo rūgpienio! šįsyk str tikrai normalus ir nėr ko kabinėtis jei pati nematai skirtumo tarp produktų.Dėl lašišos- dėl skonio nesiginčijama.Kam norisi lai deda likusiems gyvent netrukdo.Gyvenkim ir džiaukimės tuo ką turim
@Durnesnį straipsnį sunku surast Tai, kad neįsiskaitai :)
1. Yra kefyras, rūgpienis ir pasukos - ir visi jie tinka šaltibarščiams. Ir su visais skanu, gal nebandei :)
2. Su 1/2 a.š aliejaus gali kg bulvių iškept orkaitėje, išbandyk - tobula ir neplaukia aliejaus jūroje kaip keptuvėje..

Jaučiu, kad dar daug ko neišbandęs :)

Skaitomiausios naujienos




Į viršų