• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais norisi ir taip“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Kartais norisi ir taip“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Porcijos 6. Užtrukite apie 15 min: 3 rūkyti vištienos ketvirčiai; 400 g konservuotų pievagrybių; 300 g konservuotų ananasų; 1 poras; Majonezo, pagal poreikį; Pundelis laiškinių česnakų.

Mišrainės receptas

Vištieną supjaustome gabalėliais, pievagrybius perpjauname per pusę, ananasus kubeliais, porą žiedais. Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais. 

 

skonio reikalas zinoma,bet grybai su ananasais,tikrai ne 10 balu-taip kokie 0,5 balo
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų