Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš dedu dar su tom morkom ir cibuliais pakepinu obuolio skilteles.Labiau tinka rūgštūs obuoliai
Kurių velniu tą cukrų visur dedat
Kam tos aguonos prie silkės???Kuo mažiau tetlos tuo skaniau.
Nei cukraus,nei aguonų nereikia šiame recepte.
@Aš Taip šūdas barščiuose..
O aš jau seniai tokią silkutę darau,tik įtarkuoju rūgštesnį obuolį priedo.Čia būna šventinė silkė dažniausiai.
nu skonio reikalas,bet ne man,per mandriai,skanaus
Pastoviai ka nors pamirstate.
Pastoviai ka nors pamirstate.
O kaip su razinomis? As zinau kaip. Bet atidumas reikalingas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų