Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Gal čia aprašoma "valgykla" - Močiučių ekspresas Šventojoje, o ne Palangoje, nes ten tai maisto kokybė pasibaisėtina.
Toks jausmas, kad kai kurie patiekalai gaminami iš perdirbtų atliekų.
Jei katinas žodžių į vatą nevynioja, reiškia tautai ta užeiga patinka, verslas neblogai sukasi, bet katinams duoklės nemoka :)
Katino kačiukės įsijungė,laikykitės
Neteko Palangoje būti jau daug metų,bet iš nuotraukų tai tragedija!
Klastingas tas nutukęs katinas
Klastingas tas nutukęs katinas
@Aušra Netikėk savo akimis,nuotraukos dabar ne įrodymas be ekspertizės.Jei būtų bent iš 10-15 cm atstumo fotografavęs,o ne prikišęs tiesiai prie patiekalo,vaizdas iškart būtų kitoks.
Šventojoje valgėme bulvinius blynus buvo tragiški, kažkas panašu į molį, mėsa nedakepusi, balandėliai irgi neskanūs,vien tik reklama,daugiau nesilankysim...
Labai labai vidutiniškas maistas. Buvom vieną kartą, daugiau nėjom. Valgiau bulvinius blynis, prisigėrę riebalų, neskanžs. Per daug išgirtas. Maisto laukėme valandą!
Sėkmės Katinui su Katiniene
Sėkmės Katinui su Katiniene
Na tik tokiame pavadinkim ,,restorane" ir gali būti toks pagamintas maistas.O jei rimtai, tai Roko Galvono vadinamo ,,restorano" patiekalams toli toli oj kaip toli iki mūsų močiučių gaminamų patiekalų.Jos į lėkštes taip viską sudėliodavo, kad vien iš pažiūrėjimo seilės bėgdavo, o skonis neapsakomas. Pas Roko patiekalai tikrai vien iš išvaizdos nekaip atrodo, kad net kepsnys pats sako aš esu sausas, kepant sudžiovintas.Nuotraukoje ar čia kukuliai žmogui papietavimui pateikti??? Ar gali suaugęs žmogus būti sotus po papietavimo, kad iš tokios porcijos net vaikas alkanas liktų po valgymo.Čia gi porcija ne pietavimui, o degustavimui, skoniui nustatyti.Taip taip, tokios porcijos yra skonio konkursams skirtos, bet ne pietavimui.Įdomu ar to kukulio svoris atitinka receptūros išeigos galutinį gaminio svorį? Būtų labai gerai, kad gerbiamieji Katinas ir Katinienė lankydami maitinimo įmones patikrintų ir gaminio galutinį svorį.Viešinti tokius, nėra ko gailėtis, nes kainos neadekvačios ir plius nenormaliai mažos porcijos.
Skanu tiems kas išvis nežino kas yra skanus maistas
O jūs apmokyta maisto degustavimo
O jūs apmokyta maisto degustavimo
@Aldutė specifiškai kažkuriai pasaulio virtuvių? Jei ne, tai jūsų "skanu" pojūtis yra vertas lygiai vienodai kaip bet kurio kito, kurį jūs tituluojat "nežinančiu, kas yra skanus maistas".
@O jūs apmokyta maisto degustavimo Kam su krauju,kam apskrudęs,kuris teisus,kas skanu?
Pavyduoliai rašinėja pavydi kad gerai sekasi...
@Vilma Eik barščių virti gana komentarus apie save debilą skaityti
Yra žinoma, kad gero atsiliepimo lengvai negausi. Ar dėl susireikšminimo ar pamaloninimo trūkumo autoriai ( kurių skonių išlavinimu, žiniomis ir praktika nuoširdžiai abejoju) pagyrimus dalina lyg paparčių žiedus. Užtat negatyvu ženklina, kaip lietuviai lietuviams)). Didesnė dalis straipsnio apie nieką. Tiesiog piršto sukimas bamboje.
Vertas pastebėjimas dėl suskilusios lėkštės, kuri kažkurio darbuotojo supratimu yra tinkama.
Tai va, šis reikalas svarbus.
Dėl pavadinimo kritika - daugiau nei juokinga. Pensijinio amžiaus gali būti virėjai, pagaliau receptūros mūsų močiučių, administratorė, o lėkštes tegul nešioja jų padėjėjai. Ar geriau jaustumėtės, jei suplūkusios močiutės padėtu patiekalą ???? Nesąmonė.
Apie jaunimo darbą kurorto miestuose žinome. Jiems priminimo kursai 3 kartus per savaitę nebūtų per daug. Taip yra visur, deja.
Taip,kad ponui Katinui dėmesio reikėtų ieškoti kitur .
@Nereikia nuliūsti Šaunuolis balvonas, į kiekvieną komentarą atsako :)

Skaitomiausios naujienos




Į viršų