Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Palangoje nebuvau,bet Krikštėnų dvare jo restorane teko būti, aptarnavimas super, bet maistas klaikus, kepsnių net peilis nepjauna, totali guma, kiti šalti patiekalai pusžaliai, beskoniai, salotos be padažų, suvyte, mūsų seneliai, o ir mes likome nusivyle ir alkani
Meniu yra patiekalas Chicken nuggets. Suprantu - tai tradicinis lietuviškas patiekalas:) Bet močiutės jo pavadinimo niekaip ištarti negali...
@Problem, Rokai
Jūs štukorius!
Blogai yra tas, kad visokios, zemo lygio LT inflos eina tenai nemokamai valgyti ir reklamuoja. Zmones patiki ir eina pavalgyti. Iki pirmo karto.
@L
Reikia žinoti,kadvyra trys gamybos būdai:pirmas,kai gaminama daug ir iš anksto(močiučių,dienos pietų,valgyklų metodas),kada nežinai kada ir kiek,ateis,bet srautas būna nemažas,antras greitasis,ateini,užsakai ,15 min ir gauni patiekalą(naudojami užšaldyti patiekalai tik,pašildomi),trečias restoraninis,ateini ,užsisakai,tada gamina,atneša už 1-2val(nesąžiningi restoranieriai vietoj to,naudoja antrą,tik patiekalus neša vėliau,kaip sako ,po prestižo išlaikymo pertraukos),todėl keista,kai toks patyręs katinas pirmą variantą vertina kaip,trečią.
Tam Rokui nusispj... tik filmukus suka,
katinas parašė teisybę, o tas bent atsiprašytų žmonių
katinas parašė teisybę, o tas bent atsiprašytų žmonių
Labai nemegstu pletku,geriau jau Spinozaar Dekartas,turiu pasakyti,kad mano močiute niekada nekalbėjo apie kitus žmones tik krpe blynus ir meldėsi, tai va,suvalgiau mokykline pica uz 99 centus,susuko vidurius ir dabar guliu,kur mano močiute,deja ,deja hay 30 metu jos neturiu
Buvau ir as vasaros pradzioje. Valgiau tuos pacius maltinukus. Tikrai nieko gero. Saltibarsciai buvo skanus. Paemiau kepta zuvi su keptom darzovem issinesimui. Norejau pradziuginti mama, bet atidarius dezute namuose, labai nusivyliau. Tiek viskas buvo perkepta ir perdziuve. Realiai turejo gryzti ir pareikalauti pinigu grazinimo, bet pasirinkau daugiau neiti, negu vaziuoti atgal ir gadintis diena.
Ar skanu buvo?? Ar pavalgiai madam??
@Den
Taip. Skanu. Jeigu stengiasi, tai meilės įdėta.
gal ir geras šefas, bet Palangos restorane ne jis prižiūri, todėl ir maistas neatitinka jo lygio ! Faktas, kad jam reikia prisiimti atsakomybę už patiektus patiekalus (nuotraukos įrodo faktą) ir pasidaryti pertvarką savo virtuvėse, kitu atveju žmonės pasirinks kitas kavines ir restoranus.
pas każkokius balvonus?
@Kokio velnio ėst
Pas Sabonį siūlai?
Jei gamina kaip sovietinėje Palangos valgykloje (pagal nuotraukas - vienas prie vieno), tai ir kaina už viską turėtų būti ne daugiau 5 eur, kaip būdavo 5 rub, o ne 11.50 eur už patiekalą. Juk tūlam lietuviui svarbu sočiai pavalgyti. Ir viskas būtų puiku, nostalgija būtų patenkinta 100 proc.
@Sovietinis poilsiautojas
Sovietinis poilsiautojas sanatorijose maitinosi ,o 5rubliai tai buvo jau ir su puslitriu šnapso,todėl ir nostalgija.
@Nesulauksi
Ir dar panų kiek nori.
@Sovietinis poilsiautojas
Ei, persiėst nėra sveika . Reikia jaust saiką ir nepersivalgyt - pakilt nuo stalo kiek anksčiau , nei pilvas išsipūtęs , o skrandis sprogsta . Taip .
Apsilankė Roko Galvono kavinėje Lietuvos pajūryje ir pasibaisėjo: žodžių į vatą nevyniojo