• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę prekybos centrų asortimentą papildė mados dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurta „Žaliųjų daržovių sriuba“.

Praėjusią savaitę prekybos centrų asortimentą papildė mados dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurta „Žaliųjų daržovių sriuba“.

REKLAMA

Šią prekę pirkėjai gali rasti didžiosiose „Maxima“ tinklo parduotuvėse, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.

Į sriubos sudėtį įeina įvairios daržovės, tokios, kaip gūžiniai kopūstai, žaliosios paprikos, žali pomidorai, įvairios žolelės bei prieskoniai. 

Kalbant apie konservuotas sriubas, lietuvių favoritė – raugintų agurkų sriuba. Pasak parduotuvės „Maxima“ atstovų, jos tinklo parduotuvėse šiemet jau parduota 114 tūkst. vnt. Nuo jos kiek atsilieka ukrainietiški barščiai, kurių šiemet jau parduota daugiau kaip 85 tūkst. vnt. ir burokėlių sriuba, kurią šiemet pirkėjai įsigijo jau 82 tūkst. kartų.

Visgi pačia perkamiausia greito paruošimo sriuba ir toliau išlieka sūrio sriuba su skrebučiais, kurios vien šiemet parduota 318 tūkst. vnt. Nuo jos pardavimais kiek atsilieka tiršta vištienos sriuba su skrebučiais bei tirpi barščių sriuba su skrebučiais.

Tirpios sriubos populiariausios jau ne pirmus metus. Jų kasmet vidutiniškai parduodama beveik 2 mln. vienetų. Toliau sąraše rikiuojasi verdamos, ekologiškos bei konservuotos sriubos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų