Prieš atvykdamas į laidą, kiekvienas garsus M. Katlerio svečias atskleidžia net 5 patiekalus, kurie jam kelia didžiausius sentimentus, primena apie svarbiausias akimirkas ar reikšmingiausias keliones. O gal – vos kartą patirtą, bet nepamirštamą skonį.
TV3 laidoje „Paskutinė vakarienė“ apsilankęs P. Samoška vakarienės metu papasakojo apie juokingas, kurioziškas ir net pavojingas situacijas, kurios nutinka maišant pasaulį, o jo meniu pasirinkimai nustebino ne tik M. Katlerį, bet ir visus žiūrovus.
„Gal mėnesį laukiau tavo meniu – man buvo labai įdomu, ką tu pasirinksi valgyti. Nes dėl to, ką valgai kelionių metu, man, žinok, skauda. Atrodai toks bičas, kuris net ir Lietuvoje laisvu metu eina valgyti ne į valgymo vietas, bet, pavyzdžiui, į kokią baldų paduotuvę, kurioje duoda valgyti – valgyklą“, – sako M. Katleris, bet ar jis teisus?
P. Samoška atskleidė, kad iš tiesų taip dažnai elgiasi taupydamas laiką. Ir šios vakarienės metu jis nustebino egzotiškais skoniais. Pavyzdžiui, neslėpia norėjęs jūrų kiaulytės. O dar vienas iš P. Samoškos pasirinktų užkandžių – jaučio sėklidės. Paskutinės vakarienės metu jos buvo paruoštos dviem būdais: klasikiniu ir tempuroje.
„Sakyk, koks pirmas įspūdis? Aš tai matau kraujagysles“, – juokėsi M. Katleris.
„Tie kiaušiniai atrodo kaip penis“, – pastebėjo P. Samoška.
Abu vyrai pirmiau patikrino patiekalo kvapą, esą jis visai neblogas – Pauliui priminė cukinijų blynus, o Mantui kepenėles. O štai į skonį abu reagavo skirtingai, vieną jis privertė raukytis, o kitą juoktis.
Laidą „Paskutinė vakarienė“ žiūrėkite TV3 televizijos „Youtube“ platformoje:
Taip pat laidą galite žiūrėti kiekvieną sekmadienį 19:30 val. per TV3 televiziją.