Kartais sakoma, kad rytas apsprendžia visą mūsų dieną, tad svarbiausia kiekvieną dieną pradėti su ypatinga jėga. To siekia ir Aistė, besilaikanti vieno aktyvaus ryto ritualo.
„Rytas prasideda nuo išėjimo į lauką su šunimi. Per dieną nueiname apie 7-8 kilometrus. Tą daryti stengiuosi kiekvieną rytą. Šis ėjimas atgaivina mintis, o po visko grįžus namo būna labai gera. Tuomet atsigeriu kavos ir keliauju į darbus, nes jaučiuosi kur kas žvalesnė“, – pasakos A. Pilvelytė.
Energija ir geras nusiteikimas moteriai išties reikalingas, mat visai neseniai ji pradėjo užsiimti veikla, kuri niekaip nesusijusi su scena ar dainavimu. „Į Lietuvą įvežu produktą, kurio dar nėra buvę – CBD aliejų iš šešių kanapių rūšių. Jis yra spaudžiamas iš augalo žiedelių. Kai pasidomėjau CBD rinka, tokio aliejaus neradau. Jis naudingas ne tik grožiui, bet ir sveikatai“, – pasakos pašnekovė.
Tiesa, moteris ir pati laikosi ne vieno įpročio, kuris padeda puoselėti natūralų grožį. „Pirmiausiai, tikriausiai, veikia genetika. Pasižiūrėkite, kaip atrodo jūsų tėvai ir galėsite sau atsakyti į daugybę klausimų. Be to, aš geriu labai daug vandens, sportuoju ir stengiuosi palaikyti pozityvią nuotaiką. Manau, kad moteris gali būti net ir labai graži, bet niekuo nespinduliuos ir bus kaip pilkas popierius, jei vidus nebus gražus“, – atviraus dainininkė.
O štai dailias kūno linijas A. Pilvelytei palaikyti padeda viena mitybos taisyklė, kuriai ji ištikima nuo 17 metų.
„Mano mitybos metodas tinka būtent man – nežinau, ar gali tikti kažkam kitam. Darbo dienomis maitinuosi pakankamai lengvai: valgau sriubas, daržoves, mažą mėsos gabaliuką, vakare suvalgau kokį vaisių. Tačiau, kai ateina savaitgalis, leidžiu sau viską – valgau ledus, picas, galiu nueiti ir į nesveiko maisto restoraną“, – apie mitybos principus pasakos pašnekovė.
O štai didžiausios moters silpnybės yra tokios, kaip ir daugelio iš mūsų... „Labiausiai norisi visko, kas susiję su miltiniais patiekalais: riebi lazanija, picos, itališki patiekalai su dideliu padažų kiekiu“, – atviraus žinoma moteris.
Visai kitaip ji vertina gurmaniškus patiekalus, dėl kurių kiti alpsta: „Austrių valgyti negaliu. Mano draugės ne vieną kartą mane bandė įtikinti, kad tai yra skanu. Tačiau aš austrių niekaip negaliu net praryti.“
Kol laidos vedėja Ilona Juciūtė šnekučiuosis su Aiste, virtuvės šefas Robertas Svetlauskas paruoš komplimentų vertą patiekalą – antienos krūtinėlę su apelsinų padažu ir karamelizuotų svogūnų čatniu. Šiuo pagamintu patiekalu Robertas pavaišins ir savo viešnią.
Kaip atrodo Aistės dienotvarkė? Kodėl moteris tiek daug sportuoja? Kaip jai sekasi virtuvėje? Kodėl dainininkė pasiryžo pradėti naują veiklą?
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 10 val. tik per TV3!