Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Lochas jis,o ne šefas.
Gamina suda už kosmines kainas.
Tegul nuvažiuoja į Gruziją pamato kas yra tikras maistas.
Kažkodėl Tbilisyje nebankrutuoja nei vienas restoranas nors kainos 5 kartus mažesnės nei Vilniuje, o porcijos dideles.
Už 10euru: charcio sriuba, šašlykas, litras naminio vyno ir dar sūrio prie vyno.
Viskas skanu, šviežia...
O čia užsinorėjo tapti milijonieriumi.
Tai čia ir asilui aišku, kad su tokiom kainomis tik bankrotas, nes visi valgytojai skrenda Gruzija arba į Turkiją ar Egiptą su "Viskas įskaičiuota" sistema
Gamina suda už kosmines kainas.
Tegul nuvažiuoja į Gruziją pamato kas yra tikras maistas.
Kažkodėl Tbilisyje nebankrutuoja nei vienas restoranas nors kainos 5 kartus mažesnės nei Vilniuje, o porcijos dideles.
Už 10euru: charcio sriuba, šašlykas, litras naminio vyno ir dar sūrio prie vyno.
Viskas skanu, šviežia...
O čia užsinorėjo tapti milijonieriumi.
Tai čia ir asilui aišku, kad su tokiom kainomis tik bankrotas, nes visi valgytojai skrenda Gruzija arba į Turkiją ar Egiptą su "Viskas įskaičiuota" sistema
@Lietuvis
Mes tai lietuviška mišrainė mėgstamas
@Lietuvis
O apie mokesčių sistemą Gruzijoje,Turkijoje ,Egipte plačiau galėtute papasakoti.O gal dar galite palyginti patalpų įsigijimo ,darbuotojų atlyginimo skirtumus.Matėt kaip Turkijoje viskas įskaičiuota padavėjai dirba ,jūros tik kvapą gali jausti ,o arbatpinigių kelis Dolerius ar svarus gavę tau dėkingi visą tavo buvimo laiką.Kai tuo tarpu LT kiek tu bepaliktum visiems visko mažai ir rasti darbuotoją kuris dirba su meile iššūkis Nr. 1 nes tokie LT negyvena,jie tiesiog išvyksta kitur.
@AŠ esu
Nuėjęs į restoraną, žmogus nori skaniai pavalgyti, o ne būti eksperimentiniu triušiu, ant kurio restorano šefas išbando savo naują "kūrybą" už didelius pinigus. O mikroskopinės valgių porcijos patinka nebent stumbrienėms su grigaičiais
Negi Lietuvos žvaigždės ir aukštuomenė gaili pinigų prabangiems restoranams ar pripratinote juos valgyti tik už dyka?
Kainos kosminės. Elitas atsikando. Naujovių jokių. Teko uždaryti. Kodėl kiti neužsidaro. Ai Beta ir du uždare. Dar du liko.
Turiu problemų su teksto suvokimu.Tai kas gi vyksta Lietuvoje? P.s. straipsnį skaičiau du kartus.
@Senis
Susimoki už straipsnį ir giri save.
@Senis
Reiškia nieko nevyksta. Kiekvienas gyvena, kaip nori.
@Senis
turbut straipsnyje pamineti veiksmai vyko Lietuvoje
@Senis
Demokratiškas prichatizavimas
Visiems gerai, tai ko esantiems šūdžiams valdžioje nepasilinksminti
Tik tegul nepersistengti, nes paskui netikėtas mirtingumas ateis nuo per daug linksmybių
Demokratiškas prichatizavimas
Visiems gerai, tai ko esantiems šūdžiams valdžioje nepasilinksminti
Tik tegul nepersistengti, nes paskui netikėtas mirtingumas ateis nuo per daug linksmybių
@Senis
žmogus aiškiai oasakė, jog restiranų verslas Luetuvije tapo nebepelningas. ČIA IR DABAR būk skaitant.
@Senis
Kad dabar reikia gal du aukštuosius mokslus baigti, kad suprasti ką parašė
kas čia po velnių vyksta?
Iš veido pageriantis
@Blaivininkas
Ar tu?
Kokia ta tiesa?
Šitie ikibšefai neskaniai gamina uzvakar pirkau iki šefu trikampi sumuštini su tunu,tai tuno isvis nerasta vien kiausinis arkliškais gabalais ir majonezas su batonu.
@Noriu nusiskundima parasyt
O aš pirkau balandėlius du su bulvėmis - tai gero skonio, kaip naminiai, tiesa dar ragavau švediškus mėsos kukulius su bulvių koše - tai irgi patiko.
@Noriu nusiskundima parasyt
Reikia pirkti sumuštinius iš paprastų produktų, su jumis nekas.....
@Noriu nusiskundima parasyt
atsipeikėkit pagaliau - čia jums ne ,,gastronomika'', o maistas iš atliekų ir besibaigiančio galiojimo produktų..
Kaip tą mergaitė laiko
Gerai, kai turi tiek, kad net uždarius dalį verslo belieka su bedarbio pašalpa pragyvenimui
Garsų Vilniaus restoraną uždaręs šefas Liutauras Čeprackas atskleidė tiesą: štai kas vyksta Lietuvoje