Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Šūdas tos itališkos picos, deja. Ir dėl skonio nesygincijam. Sudegusios bulkos plutos su trinto pomidoro pliurze. Susireiksmine. Jei tai būtų skanu, visi keptų tik itališkas picas, bet deja, jos nepopuliarios, nes neskanioas
kaip kokia kepėjų fiesta su išmanymo bazarais iš italijos tavernos...ubagam ta pica- butarbrodas su garstyčia
italijoj reikia valgyti makaronus, picos tik naivuoliams
bet' Havajų' pica yra pati geriausia,mat ananaso derinys su vištiena padaro savo...
Aš, kaip ir italai, visiškai nesuprantu tos ananasinės nesąmonės. Šlykštu net pagalvoti. Šaunuoliai, kad taip tyčiojasiš tų, kurie tyčiojasiš jų kulinarinio paveldo.
kažkokią tešlos lepiošką 100 eurų? Nesityčiokit.
@Už jeigu moka...kodėl ne
O kaip aš norėčiau picos dviejų ir trijų švyturio alaus
@Dainius nealkogolinis tikriausiai
@Dainius Turbūt nežinojai, kad Š nebegamina alaus jau beveik 20 metų. Š gamina tik š, nuodingą surogatą. Gal tu koks emigrantas, kad toks atsilikęs?
As gal skonio neturiu, bet Italijoje picos slykscios. Sausos, kad springau net, kitos nedavalgiau, vietoj padazu aliejus stovi ant stalo, kosmaras kazkoks.
Italai labai susireiksmine savo sausuolius pardavineja ir skaniom picom vadina. Miami italiskose restoranuose picos slykscios, ypac su pistacijom, nes uzdeta buvo tiesiog salta plakta grietinele ant jos, idaras saltas, nors pati pica karsta, slyksciausia pica gyvenime. LT skanios picos, nera nieko skaniau uz cesnakini padaza.
@Vita tikrą picą reikia kepti namie, pačiam viską ruošti, išeis geriau už itališką. brangu terliotis ir gaišti laiką, bet verta pabandyti
@Vita Nereikia eiti į pigiausias ar brangias, bet turistams skirtas užeigas ir norėti gero maisto.
O ketčupas ant picos kaip Lietuvoj - tai dar vienas kandidatas į 100 eurų antkainį /s
@Vita Esate arba kvailas arba nezinau kaip jus pavadinti jeigu jums lietuvoje liwtuviskos picos skanios su cesnakiniu ladazu
@Gurmans gal maišote su kebabais?
@Vita bet Jus tikrai neturit skonio, jeigu uzsisakinejat kazkokia pornografija su pistacijom ir dar plakta grietinele, cia rimtai tokia pica kazkur siulo? Italija didele, ir jos virtuve fantastiska, tarp kitko, picos yra budingos tik vienam regionui, nors siaip turistams jas kepa visur. Valgykit tai, ka valgo vietiniai ir galbut busit nei labai maloniai nustebinta. Dar geriau - ne kokiam turistu pilname didmiestyje, o tiesiog kaime, provincijoj. Bet as kalbu apie Italija. Nezinau, kokius marmalus ten Miami gamina, nesvarbu kuo jie ten pasivadine.
@Vita su makaronais pas juos tas pats. slykstu.pervyre is isbrinke vandenyje kokia puse paros. ir tokius patiekia su vandeniu ir savo izimiais suriais.tie suriai nelabai padeda skoniui.Bandziau gal kokius 3 kartus ir kiekviena kart lygiai tas pats, ir kiekviena kart bandziau nes maniau, praeita kart turbut nevykes virejas buvo nors ir italas.
Man labiau amerikietiskos picos patinka arba su fermentiniu suriu, nes nemegstu mozarelos. ir riebaus maisto nemegstu, nors uz bazilika ir alyvu alieju tai respect
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų