• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Singapūro valdžios institucijos vabzdžius įtraukė į maisto produktų sąrašą. Vienas geriausių Singapūro restoranų išbando naują valgiaraštį – vabzdžius deda į gerai pažįstamus patiekalus, pavyzdžiui, salotas ar makaronus.  

Singapūro valdžios institucijos vabzdžius įtraukė į maisto produktų sąrašą. Vienas geriausių Singapūro restoranų išbando naują valgiaraštį – vabzdžius deda į gerai pažįstamus patiekalus, pavyzdžiui, salotas ar makaronus.  

REKLAMA

Singapūro restorano savininkas Francis kruopščiai deda vikšrus ant klientų užsakytų patiekalų. Ir ne, tai ne pokštas – restorano lankytojams patiekiami neįprasti patiekalai.    

„Tai lyg džiovintų krevečių tekstūra. Jei manote, kad džiovintos krevetės yra malonios, vadinasi, taip ir yra. Jei valgysite tai užmerktomis akimis, negalėsite pasakyti, kad tai vikšras“, – tikino restorano viešnia.    

Nepagaili 15 eurų

Svirpliai ir vikšrai patiekiami su ryžiais, makaronais ir bet kuo kitu. Šiuos vabzdžius Singapūro valdžia pripažino saugiais valgyti. Be to, žinoma, kad vabzdžiai yra puikus žmogui būtinų baltymų, riebalų ir vitaminų šaltinis.    

REKLAMA
REKLAMA

„Reakcija buvo labai gera. Mano telefonas skambėjo be perstojo, daug klientų man skambina ir sako, kad nori paragauti maisto, paragauti vabzdžių“, – pasakojo restorano savininkas Francis Ng. 

Patiekalai su vikšrais dar nėra įtraukti į nuolatinį įstaigos meniu, tačiau pirmoji gurmanų grupė sutiko, kad už tokį patiekalą gali mokėti 15 eurų. 

Daugiau apie tai – aukščiau esančiame vaizdo įraše. 

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų