Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ką čia pisate protą? Septyni metai gyvuoja. Karčiamoj Ružavoj jau 2001 metais, per firmos susirinkimą pietavau.
turinti omeny kad daba LT kavinese kainos evropiniais tugrikais net smarkiai didesnes nei buvo litais, tai reik i letena griebt kokius min 5k evro, kad nesiparinant uzsisakyti cepaku ir keptos donikes....
eskit,nusipirksiu is pardes
kada nors kas pigs bauduvos rsp? Ar tik kasdien kainos kils..
esi čekiukų įsisavintojas, tai cepelinų kaina neaktuali
Straipsnis ubagams ir vėl...LOL
@Camel ponas, eikite prie kito straipsnio elitui
gal kas žino, kur galima paskanauti skaniausių cepelinų vilniuje ar kaune?
Paciam pasidaryti nera kazkas sudetingo
Paciam pasidaryti nera kazkas sudetingo
@A Cia tos rekomendacijos niekam tike, nes darbuotojai pastoviai keiciasi ir kokybe visiems dzin.
@A Žinau, taip pas mane, kai pasigaminų iš savų augintų bulvių, savos karvutės kuri valgo geltonuajancias pienės varskytę ir spirgucių iš parukytų mano knysliuko lasinukų
Kauno raj. Karmelavos kaime,viena kaimo boba turi ,,myzalynes,, lygio cepelinu valgykla. tai ta boba puciasi ant visos Lietuvos kaip elitas-,,bajore,juru mariu karaliene...,, samdo tarnaite,kad jos trusikus skalbtu...ir brangina cepelinus,nes tarnaitems raik moket...tuoj sene is ,,juru mariu valdoves,, grys prie suskilusios geldos.
@ekonomika koks tavo reikalas ,driskiau ?
@o man labai idomu sia ,,elitines bobos,, evoliucija stebet.
@driskius matos neturi ka veikt!
@o neturiu.liudna man.pinigu paveldejau,kad nezinau kaip isleisti.tai ir rasineju,kad neturiu ka veikt.man labai smagu jus -klumpius erzinti.mano hobis.
@taip Saunualis, kaip klausia, taip reikia ir atsakyt, patinka man tokie vyrukai, kurie atsikerta visokioms šavaloms
@Beausis dar vienas py.ders
@taip vaziuok namo veiloke ....ir vaidenkis!
Jūs duonos nesugebate skaniai iškepti , o ką kalbėti apie cepelinus. TUNDROS JŪS .
@Palanga ir visos kavinės Jo ji, kepta duona su marmalu -sūriu ir česnakais, šaltibarščiai su bulvėm, cepelinai ( jei šventė - tai karka arba karbonadas su kopūstais ir bulvėm), didelis alaus - tipinis lietuvis. Ir neškit ėdalą greitai, kad nereikėtų dar vieno alaus užsisakyti :). Tai iš ko verslą darysi? :D
uzsuko kainu kelima-kris vartojimas.dar brangins-dar maziau bus klientu...ir vaziuos verslynykai i vakarus padavejais dirbt....
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų