Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
ir vel iseina-kur?
Viskas TOBULA kas pagaminta namuose o nenupirkta iš prekybos centrų kulinarijos skyriaus, kur gaminama iš pradėjusių gesti ar jau sugedusių produktų
kiek zmoniu tiek nuomoniu,as irgi panasiai darau tik miltu labai mazai o krakmolo daugiau negu miltu,su krakmolu gaunasi tasesni,darau karta per 2-3 men
Aš nesuprantu ,kam krakmolas,bulvių vengiama ,kad krakmolas,o čia net šaukštai krakmolo,nedeciau niekad.
Kam rašyti tokias nesąmones. Visi žino tokį receptą jau seniai. Čia nieko naujo.
@Nesuprantu
Kodėl visi? Tie kas jau ilgai gyvena -žino. Kiti tik pradeda šeimininkauti ,tai jiems ir skirta.
Kam tie miltai, kaip tik gadina viską.
Būtent, tai tikrai skanu, dažna klaida nedėti krakmolo... šaukštas grietinės į tešlą padarytu dar puresnius, o tešla taptų lengvesnė...
@Skanaus
Neskanu
@Skanaus
Kad geriau stovetų
REKLAMA
REKLAMA
Žemaičių blynus gamina tik pagal šį receptą: išeina tobuli