Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kur tu buvai prieš 30 metų? Svogūnų nebuvo?
Druskos det negalima, dziovina mesa. Pries kepima tjk pasudyt
@Jonis
Tik,kad neišdžiovintų. Suauge žmonės pasakas seka.Maximoj nusipirk šašlykų be druskos.Kad galėtum baigent kept užbarstyti.O gal bus su kvapeliu jau.
@Jonis
Sumarinuoju mėsą šašlykams ir marinuoju +- parą, o ne dvi valandas kaip čia rašo ( tada būtų kepta mėsa, o ne šašlykas), ir visada druskos idedu iš anksto, o ne prieš kepimą, niekada neišsausina. Aš dar idedu garstyčių, jos minkština mėsą.
Žaibiškai plinta greitas šašlykų marinatas: išbandykite šį savaitgalį