36-erių dainininkė visada stebino savo stipriu balsu, tačiau daugybės dėmesio sulaukė jos išvaizdos pokyčiai – pranešama, kad ji savo svorio metimo kelionę pradėjo prieš 2016 m. vykusias gastroles, kurių metu pristatė albumą „25“.
Akivaizdžius rezultatus gerbėjai pastebėjo dar 2019 m., kai ji pasirodė viešumoje neatpažįstamai pasikeitusi. Pažvelkime, kas padėjo žvaigždei numesti apie 45 kilogramus ir tapti įkvėpimu visiems, keliaujantiems sveikatingumo keliu, rašo pinkvilla.com.
Norint atsikratyti perteklinių riebalų juosmens srityje, reikia disciplinos, ryžto ir sunkaus darbo. Dainininkė yra pasakojusi, kad laikėsi jai pritaikytos treniruočių rutinos, kuri ženkliai prisidėjo prie išvaizdos pokyčių. Be to, kaip ji nurodė, treniruotės padėjo suvaldyti nerimą.
Dieta, Adele padėjusi numesti svorio
Be to, ji pakeitė ir savo mitybą. Adele pati yra pasakojusi, kad kasdien rinkosi sveiką maistą, įskaitant šviežius vaisius, salotas ir probiotikų turintį maistą, o netrukus pasklido kalbos, kad ji laikėsi ir specialios dietos, vadinamos „Sirtfood“ dieta.
Įprastai šios dietos esmė – sumažinti perdirbtų, riebių, saldžių maisto produktų ir produktų, kuriuose gausu krakmolo, vartojimą. Tokie produktai iš mitybos raciono yra išbraukiami.
Daug kartų bendraudama su žiniasklaida Adele sakė, kad niekada nebuvo protarpinio badavimo ar specialių dietų gerbėja ir neatsisakė dienos valgymų.
Dainininkė pirmenybę teikia arbatai, o ne kavai, į ją įdeda labai mažai cukraus, įpila šiek tiek pieno. Po rytinės arbatos ji valgo pusryčius, kuriuos paprastai sudaro sojų jogurtas su įvairiomis uogomis, smulkintais graikiniais riešutais ir juoduoju šokoladu.
Kai kuriomis dienomis ji mieliau renkasi žaliąjį kokteilį. Pagal „Sirtfood“ dietą, į žaliuosius kokteilius įeina lapiniai kopūstai, salierai, žalias obuolys, citrina.
Adele kasdien taip pat sportuoja, todėl svarbu, kad maitintųsi ne tik sveikai, bet ir sočiai, kad organizmui netrūktų energijos, taip pat su maistu gautų būtinų vitaminų, mineralų ir antioksidantų.
Įprastai jos pietūs greičiausiai atrodo taip: dubenėlis salotų su petražolėmis, lapiniais kopūstais, žaliaisiais obuoliais, graikiniais riešutais ir salierais, pagardintų šaukšteliu alyvuogių aliejaus ir citrinų sulčių.
Be to, grikiai užima reikšmingą vietą „Sirtfood“ dietos maisto produktų sąraše, todėl dainininkė galimai valgė grikių tabulę pomidorais ir petražolėmis, pagardintus trupučiu citrinos sulčių ir šaukšteliu tyro alyvuogių aliejaus.
Adele ne kartą yra minėjusi, kad mėgstamiausias jos sūnaus patiekalas yra klasikinis troškinys, kurį ji specialiai ruošia, o šeima juo mėgaujasi kiekvieną sekmadienį.
Tačiau ji taip pat renkasi sveikesnes alternatyvas, pavyzdžiui, ant grotelių arba orkaitėje keptą vištienos krūtinėlę su lapiniais kopūstais. Be to, svogūnų salotos su pomidorais, pagardintos trupučiu citrinos sulčių ir čili salsos – dar vienas patiekalas, kurį palanku valgyti vakarienei.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!