• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vištieną dažniausiai troškinu su ryžiais arba makaronais. O šį kartą norėjosi kažko kito, pasirinkau grikius. Gavosi puikiai”, – sako recepto autorė.

„Vištieną dažniausiai troškinu su ryžiais arba makaronais. O šį kartą norėjosi kažko kito, pasirinkau grikius. Gavosi puikiai”, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Reikės: stiklinės grikių; 2 didelės vištienos krūtinėlės; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; porą gerų saujų jūsų mėgstamų daržovių (naudojau šaldytas); 0,5 l sultinio arba vandens; 1/2 garam masala prieskonių; druskos ir pipirų pagal skonį; 1 v.š. aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Vištiena supjaustom nedideliais gabaliukais. Troškintuve įkaitinam aliejų, sudedam vištiena ir ją apkepame. Sudedam smulkiai pjaustytą svogūną. Kitoje sausoje keptuvėje apkepam grikius, kol jie pradeda šaudyt lyg kukurūzų spragėsiai.

Kepintus grikius suberiam prie vištienos užpilam puodeliui sultinio ir troškinam ant lėtos ugnies vis pamaišant. Kai grikiai sugers sultinį įpilam dar puodelį, suberiam prieskonius ir patroškinam apie 1520 min. tuomet suberiam daržoves ir dar patroškinam apie 510 min. Paskanaujam ar nieko netrūksta ir skanaus.

Šaltinis: Violetos kambariukas/worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų