• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kartais galima ir taip. O beje aš kartais tikrai labai užsinoriu krabų lazdelių. Tada imu ir nusiperku, ir nematau čia jokio nusikaltimo. Krabų lazdelės tešloje su česnakiniu majonezo padažu – gėris (žinoma ne per dažnai). Tešlą ruošiau su alumi ir kariu, tad gavosi ji tokia pikantiška ir šiek tiek kitokia. Pabandykite, kartais tikrai galima“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kartais galima ir taip. O beje aš kartais tikrai labai užsinoriu krabų lazdelių. Tada imu ir nusiperku, ir nematau čia jokio nusikaltimo. Krabų lazdelės tešloje su česnakiniu majonezo padažu – gėris (žinoma ne per dažnai). Tešlą ruošiau su alumi ir kariu, tad gavosi ji tokia pikantiška ir šiek tiek kitokia. Pabandykite, kartais tikrai galima“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 3. Užtruksite apie 15 min: 300 g krabų lazdelių; 200 ml alaus; Žiupsnis druskos; 0,5 a. š. kario; 5–6 v. š. miltų; 1 kiaušinis; Žiupsnis džiov. žolelių; Šlakelis aliejaus, kepimui.

Kiaušinį išsukame su alumi, druska, prieskoniais. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Merkiame krabų lazdeles ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgome su česnakiniu padažu.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų