Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Niekas nemoke bet giria-bulves,svogunas,druska pipirai,kiausinis ir super.
Blynai turi būti bulviniai,o ne su priedais.Galima dėti,krapų,svogūno ir druskos pagal skonį.Štai ir viskas.Žinau deda ir lašinukų ir manų kruopų kai kurie,bet tai jau kiti skonei.
nu nu jau butinai reikia surio,niekur be jo,todel ir iseina,gali eiti pro duris tokie blynai,neidomu
Kaip galima į bulvinius blynus dėti miltų ? Tai ar bulviniai, ar miltiniai ?
@siaubas
ir kam to sūrio. Parodija, o ne bulviniai blynai. Kažin kiek mamai metų.
@baba
matyt mamai raudoniolika metu o dukrai geltoniolika,ne kitaip
@d
Aš visada kepu blynus tarkinius,su varške,labai skanu
@d
Ko jūs nuotaikas kitiems gadinat?Leiskite žmonėms pasidalinti patirtimi?
@Ingrida
Neminek to vardo, blynai bus prisvilę
@d
Ko jūs burnojat ant tos moters. Kaip jos nori, taip kepa, o jums nepatinka, tai nedėkit miltų ir nereikia tos pagiežos
@d
matosi kad ir mama ir dukra vienmetės
@baba
Nenorit nedėkit, nematau jokio siaubo,smagu išbandyti kažką naujo,pabandžiau ir dabar taip kepu visada,nes labai patiko ir šeimai ir draugams,kiekvienas turi pasirinkimo teisę ,kaip kepti ar virti ir nereikia lieti pagiežos
@Violeta
prie ko pagieža. tai ir valgykit, kad skanu, bet nereikia recepto pateikti taip, kad wow kažkas...
@siaubas
Tai jovalas
@siaubas
Galima
@siaubas
Porą šaukštų miltų nekenkia. Tik sugeria skystį.
@siaubas
O kai dedi pomidorus ant sumustinio, cia sumustinis ar salotos?
@siaubas
Būtina dėti nedidelį kiekį miltų !
Taip kepti bulvinius blynus išmokė mama: išeina labai skanūs