Reikės: Naminės vištos gabalėliai (kumpeliai, blauzdelės, petukai ir t. t.); Druskos pagal skonį; Žiupsnis j. pipirų; 1 a. š. lauro lapų maltų; 3 skiltelės česnako; 3 v. š. Vorčesterio padažo; 1 a. š. vištienos prieskonių; 1 a. š. kmynų.
Bulvės; Žiupsnis česnakinės druskos; Žiupsnis j. pipirų; 1 a. š. bulvių pr.; 0.5 a. š. džiov. raudonėlio; 1 v. š. alyvuogių aliejaus.
Vištieną pabarstome prieskoniais, kmynais, smulkintu česnaku. Apšlakstome Vorčesterio padažu ir paliekame marinuotis bent 4 val. Bulves nulupame, nuplauname. Įpjauname plonas riekeles (padarydami armonikėlę). Pabarstome prieskoniais, apšlakstome aliejumi.
Vištieną sudedame į kepimo rankovę ir dedame į įkaitintą iki 160 * C T orkaitę kepame 1 val 30 min. Likus 1 val iki kepimo pabaigos dedame kepti drauge ir bulves. Šį kartą prie vištienos patiekiau marinuotas daržoves.











































































































































































































































































































