Porcijos 3. Užtruksite apie 10 min: 2 obuoliai; 3–4 saliero lapkočiai; 2 v. š. saulėgrąžų; 1 v. š. kanapių sėklų branduolių; 0,5 a. š. čili dribsnių; 3 v. š. majonezo.
Varškės kamuoliukams: 200 g varškės; 1 v. š. grietinės; 1 skiltelė česnako; Žiupsnis druskos; 1 v. š. Persilado prieskonių.
Varškę pertriname per sietelį. Maišome su grietine, smulkinta česnako skiltele, žiupsniu druskos. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus. Apvoliojame juos Persilado prieskoniuose.
Saulėgrąžas pakepiname sausoje keptuvėje. Saliero lapkočius supjaustome nedideliais gabalėliais. Obuolį nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Iš karto obuolį ir salierą maišome su majonezu.
Pabarstome saulėgrąžomis, kanapių sėklomis, čili. Ant viršaus dedame varškės kamuoliukus.