• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šių salotų pirmą kartą paragavau pas savo krikšto mamą Nataliją prieš daug metų. Tik valgydama nesupratau, koks prieskonis jose yra, kad suteikia tikį įdomų poskonį. Jūs nepatikėsite – tai buvo cukraus pudra. Dabar visada, kai ruošiu salotas su žiediniu kopūstu, jas paskaninu geru žiupsniu cukraus pudros. Šias salotas mėgstu valgyti ir vienas, kaip užkandį, bet jos puikiausiai tinka ir prie kepsnio“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Šių salotų pirmą kartą paragavau pas savo krikšto mamą Nataliją prieš daug metų. Tik valgydama nesupratau, koks prieskonis jose yra, kad suteikia tikį įdomų poskonį. Jūs nepatikėsite – tai buvo cukraus pudra. Dabar visada, kai ruošiu salotas su žiediniu kopūstu, jas paskaninu geru žiupsniu cukraus pudros. Šias salotas mėgstu valgyti ir vienas, kaip užkandį, bet jos puikiausiai tinka ir prie kepsnio“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 3. Užtruksite iki 5 min: 0,5 žiedinio kopūsto;  1 didelė morka;  Geras žiupsnis cukraus pudros;  Žiupsnis druskos;  Šviežiai grūstų pipirų; 2–4 v. š. majonezo.

Žiedinio kopūsto mišrainės receptas

Kopūstą išskirstome žiedynais. Morką nuskutame ir sutarkuojame. Salotas sumaišome. Pagardiname druska, pipirais, cukraus pudra ir sumaišome su majonezu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų