Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Jei vištienos plovimas skatina kryžminę taršą, tai kodėl kryžminės taršos neskatina rankų plovimas po vištienos lietimo? Ar apie tai nepagalvojot? Gal tada ir rankas pakanka rankšluosčiu nušluostyt?
grauskit morkas neplautas
Nesuprantu,kaip neplaut,negalėčiau ruošt neplautos mėsos
@vaaan Negalėčiau valgyt neplautos mėsos.Visą gyvenimą ruošiant mėsą plaunu ir jokių apsikrėtimų.Dar vienas europietiškas išmislas ...
Smegenis autoriui iš pradžių reikėtų pr
Smegenis autoriui iš pradžių reikėtų pr
@vaaan Jonas
@vaaan Visą gyvenimą ploviau.Parsineši neaišku po kokias dėžes išvoliotą,kaip gali neplauti.
@vaaan Tik tai neplauti
Vėjus rašo
@Almantas Namuose augimu vištas ir tai plaunu dar vandenyje palaikau nesąmones neplauti mėsos viską plaunu.
pasakos, ranku irgi ner ko plaut, o jau maudytis tai nu na, o vistiena ar kiauliena prasivoliojusia vitrinose kelias dienas kol nupirks tikrai nereik plaut, suprasciau jei kalba apie vakumuota produkta, bet tik ne sviezia, kuris iki tol neaisku kiek kart muciupinetas tiekeju-pardaveju
@ugnius Taigi žalios mėsos nevalgai, ją išverdi arba kepi.
@ugnius Ir ką, žalios juk nevalgysite, tartaro negaminsite, o kepant ar verdant visos bakterijos ir taip žus.
@ugnius Dar idomu ka su ja darė prėš vakuma?
ploviau ir plausiu
@aaaasss Aš irgi, kažkokia nesąmonė...
@aaaasss Neploviau ir neplausiu
@aaaasss Aš tai įmetu pusvalandžiui į skalbianke ir nėra problemų.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų