Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Jei vištienos plovimas skatina kryžminę taršą, tai kodėl kryžminės taršos neskatina rankų plovimas po vištienos lietimo? Ar apie tai nepagalvojot? Gal tada ir rankas pakanka rankšluosčiu nušluostyt?
grauskit morkas neplautas
Nesuprantu,kaip neplaut,negalėčiau ruošt neplautos mėsos
@vaaan
Negalėčiau valgyt neplautos mėsos.Visą gyvenimą ruošiant mėsą plaunu ir jokių apsikrėtimų.Dar vienas europietiškas išmislas ...
@vaaan
Jonas
@vaaan
Visą gyvenimą ploviau.Parsineši neaišku po kokias dėžes išvoliotą,kaip gali neplauti.
@vaaan
Tik tai neplauti
Vėjus rašo
@Almantas
Namuose augimu vištas ir tai plaunu dar vandenyje palaikau nesąmones neplauti mėsos viską plaunu.
pasakos, ranku irgi ner ko plaut, o jau maudytis tai nu na, o vistiena ar kiauliena prasivoliojusia vitrinose kelias dienas kol nupirks tikrai nereik plaut, suprasciau jei kalba apie vakumuota produkta, bet tik ne sviezia, kuris iki tol neaisku kiek kart muciupinetas tiekeju-pardaveju
@ugnius
Taigi žalios mėsos nevalgai, ją išverdi arba kepi.
@ugnius
Ir ką, žalios juk nevalgysite, tartaro negaminsite, o kepant ar verdant visos bakterijos ir taip žus.
@ugnius
Dar idomu ka su ja darė prėš vakuma?
ploviau ir plausiu
@aaaasss
Aš irgi, kažkokia nesąmonė...
@aaaasss
Neploviau ir neplausiu
@aaaasss
Aš tai įmetu pusvalandžiui į skalbianke ir nėra problemų.
Šiukštu neplaukite žalios vištienos: gali baigtis liūdnai