Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Iš didelio rašto išeina iš krašto,kažkokias pievas rašo,neįsivaizduoju kokiam debilui reikia būti ,kad patiketum tylią rasliava.Tai gal pradėkim valgyti tiesiog nuo zemes
@Robertas
Pradek..
Būna ir kraujo liekanų, ir viso kito, nejau su viskuo kept. Ploviau ir plausiu, kaip galima valgyt neplautą ir pagamintą? Nėra ta višta TOKIA užkrėsta viskuo, kad nuo lašelio užtiškusio kažkur tai būtų liūdnos pasekmės. O jei tokia pavojinga būtų, kaip rašo, tai klausimas kam ją apskritai pirlt ir vartot. Pagal aprašymą, tai grynas virusų, bakterijų lizdas, kažkoks mikrobiologinio užkrato šaltinis, kurį pavijinga net liest. Tai ir įtrint prieskoniais negalima, jei tokia anot jų, užkrečiama?
@As
Bet jei iskepi - bakteriju nebera... Pagalvojai apie tai? O gal tu rimtai galvoji, kad zuvis sveika? Kiauliena? Jautiena dar tinka... Vis del to yra tartaras gaminamas is jo...
@As
Taigi lavonas, ko nori
Na aš jau kažkur apie tris metus kaip nebevartoju vištienos tai vienas iš mano sveikos mitybos svarbiausių dalykų išmesti vištiena ir antra cukrų. Jeigu ta vištiena namuose augo ant žolės ir natūralių grūdų tai viskas okei
Žalią mėsą kuo greičiau meskite į šiukšlinę, o ne kažką dar gaminti. Na, nebent šviežią mėsą, o ne pažaliavusią:))
Apipilti benzinu ir padegti
@vinas
Geras šitas:D
Ponai Na dezinfekuokite Brendžiu ar degtine, tada bus ir skaniau ir gardžiai ir gyvenimas taps g r a ž u s....
neploviau ir neplausiu
Imetu į puodą su vandeniu ir mirksi,nuverdu pirmą vandenį ospilu,tada antrą vandenį Verdi,kodėl tokia gaminate vistiena
Atsirado mokslininkai komentaruose... O farsa irgi plaunat? O pusgaminius? O maista, kuri uzsisakot issinesimui? O gal ir restorane pries valgydami begat nuplauti kepsni?
Neploviau ir neplausiu, sriubą virsiu be prieskonių ir vandens.
Šiukštu neplaukite žalios vištienos: gali baigtis liūdnai