Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Toks matyt ir šefas.
Dabar madinga, kiekvienas š... galvoja, kad yra šefas, ekspertas, analitikas, .... patarėjų ... kaip ....
Dabar madinga, kiekvienas š... galvoja, kad yra šefas, ekspertas, analitikas, .... patarėjų ... kaip ....
Nu visiška nesąmonė parašyta....
Galiu parodyti tam šefui, kad nesamones peza. Visa laika pilu pieno i kiaušinienę. Ir nei karto nebuvo guminė.
Vandens ipilkit vietot sviesto ar pieno, skanu.
Nepudrinkit smegenų, kaip žmonėms patinka, taip ir kepa, užkniso, dar nurodines kaip ką ir su kua valgyti, žmonės gerai pastebėjo, kad tame svieste daug cholesterolio, reklama, kad kua daugiau pirktume lydyto ir seip visokio"špaklio"tikro sviesto, kaip ir tikro pieno nėra, tik pas gerą šeimininkė kuri laiko karvutę galima rasti ir tai d, b, niekas nesiterlioja su sviesto gamyba
Ot blūdnasčiai, a nebėr apie ką rašyti? Guminė mat kiaušinienė...
Valgytoja turėtų žinoti, kad cholesterolio kaupimasis vienodai priklauso tiek nuo lydyto, tiek nuo nelydyto sviesto.Skirtumas tas, kad lydytas sviestas smilksta t.y.pakenčia aukštesnę temp., todėl kepant mažesnė kancerogenų susidarymo tikimybė.
Virtuves šefas turi žinot,kad kepti galima tik ant LYDYTO sviesto, o ne ant paprasto,nes nuo jo kaupiasi cholesterolis.Nereikia klaidinti žmonių
REKLAMA
REKLAMA
Šiukštu nekartokite šios klaidos kepdami kiaušinienę: ją daro dažnas