Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ar nebandėt įdėti šviežių kopūstų, tada nereikia plauti raugintų.
O gal įdėkit normalios mėsos vietoj dešrelių.... Mėsa gaunasi labai skani ir labai minkšta...O dešrelės blogas pasirinkimas.
Nesąmonė.
kur isejo?
Aš
Kur riebalai?
siaip kiekvieno reikalas kaip daryti,tik as bulves verdu atskirai arba kepu orkaitej su zieve
@f
Kaip skursta kalba. Anksčiau sakydavo bulvių lupena, dabar - bulvių žievė
@f
Bulvės būna su lupyna, o žievė būna ant medžio kamieno
Tikrai taip!!!sutinku su jūsų nuomone…
Nereikia nuplauti kopūstų.Užtenka tik gerai nuspausti sultis ir troškinti.Tos sultys tai vaistas.
prasigėrusių žemaičių marmalas.
@Jo
Matyt, iš praktikos TOKIOS ŽINIOS !
@Jo
pats-pati tu marmalas
REKLAMA
REKLAMA
Šis raugintų kopūstų troškinys taps žiemos favoritu: „Išėjo labai gardus“