Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Ką beiavalgytumia ar gertumia jie sakys nuodinga nes visur konkurencija ir visa suda nori žmonėms sugrusti
Faina susirinkti visiems debilams kartu ir pabendrauti ,vieni rašo nesąmones kiti komentuoja ,treti skaito, zjb
Aš tai šy patiekalą valgysiu kuo dažniau.gal greičiau pakratysiu kojas
Sūnus apsinuodijęs buvo..Prireikė greitosios...Pirma prasidėjo pilvo skausmai ir šono iki nepakeliamo skausmo...Paskui ligoninė,lašinės..Vienos pusės veido užtirpimas ir tt..Kas ten per mėsa,kas per sanitarinės sąlygos...Nenormalus maistas ...
@Anonimas
Tokio maisto ir nevalgau tokiose įstaigose kaip valgykla kavinė ar iš kioskų kebabų
Galima valgyti tik daržoves ir bulves..Mėsa.Kas per mėsa..Nesuprasti ką valgai,nei skonio,nei naudos organizmui...
Ir kaip galima tikėti tokiais dietologais, ar atliko kokius tyrimus? Be to kiek pamenu, niekada nevalgiau kebabo su marinuotomis daržovėmis, visada šviežios, taip pat užsakau su vištiena arba jautiena, tai jau sveikai maitinuosi? Nebeturi kaip išsidirbinėti. Afrikoje, žmonės gyvi, valgant vien grūdus, vaisius, sėklas renka, mėsos nematė, badauja, o gyvena 35m.,pagal tokius dietologus, jie ten turėtu visi sulaukti 100m., ir būti sveiki, o tai nepanašu.
Kiek galima malti šūdniekį? Ar turkai su puse azijos jau išmirė?
Nuo kada aviena nesveika ir riebi? Kodėl aviena tokia brangi.Ir kuo avys maitinasi?Vat ir visas atsakymas į straipsnio sveikumą
Šis šlamšto fabrikas - tikras nuodas tautai, ragina iš vis neskaityt
Turkams nekenkia kebabai, lietuviams- kenkia. Idomu.
Šis patiekalas – tikras nuodas širdžiai: ragina valgyti vis rečiau