Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Niekada mėsos nekepu ant aliejaus ir visai nebenaudoju majonezo
O kodėl užsirašyti, galima paskaityti internete???
Jau kam viduriu užkietėjimas salotos pačios tos , para laiko teks tupėti šikinike [neišeinant]
visomis prasmėmis. Ir kuklus. Sėkmės ir toliau stebinti.
@Įdomus žmogus visiskai
o kas paprasta yra skaniausia. Būtinai pasidarysiu. Ačiū. Nenustok būti aktyvus.
Kokie komentuojantys esate žiaurūs.Šis žmogus pasauly matė, daug šalių aplankė,įvairiausio maisto ragavo, domėjos.Jums iki jo lygio niekada nepasiekti.Jumis būtų baisu net dienos vidury sutikti, tai nužmogėjimas iš jūsų parašytų kometarų sklinda.Gerbiamam Vytarui ačiū už receptus, už parodytas mums visiems tas gražias jo keliones po visą pasaulį.Sėkmės, nesustok, keliauk ir rodyk mums tas gražias keliones, tuos patirtus naujus įspūdžius.
Dar vienas kulinaras. Antras Užkalnis. Atsibodo tos nesąmonės. Gak geriau nusiskųstų staraviero barzdą, nes prie maisto gaminimo kažkaip netinka. Užkniso rašiniai apie jį ir jo bobą
Idi nahui kulinare supistas
Klausykit,kodel ta kvaili visada rodo ir reklamuoja ta nusmurgėli

Skaitomiausios naujienos




Į viršų