Nuolatinis laidos šefas, grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius gamino savo labai mėgiamą jautienos befstrogeną ant laužo su bulvių koše ir silkės su marinuotais agurkėliais užtepėlę.
Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės ekspertas – Tomas Rimydis gamino savo mamos receptų įkvėptus patiekalus – karbonado suktinį su lauže keptomis bulvėmis ir mielinį varškės pyragą.
Glajus raudonai mėsai kepant ant grilio
Nesudėtingai paruošiamas glajus. Kepant mėsą, reikėtų kiekvieną kartą apverčiant patepti glajumi, tuomet ji bus tobulo aromato ir skonio.
Receptą žiūrėkite:
Silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė
Puikus pasirinkimas skubantiems - silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė. Labai gardu, greita ir nereikia jokių įmantrių ingredientų.
Receptą žiūrėkite: