Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Valgau kiaušinius kas antrą dieną. Atrodo jetus pusričiai neįmanomi be kiaušinio ir avokado. Kai mano amžiuj dauguma skundžiasi padidėjusiu cholestoroliu, kiej atlikau tyrimų tai labai geras. Manau čia gali tūrėti įtakos genai ir žalingi įpročiai. Aš visiškai rūkalų ir alcho nevartoju. Užtai bendraamžiai atrodo nevalgo cholestorį keliančių produktų bet kadangi mėgsta alų arba kokteilius skundžiasi cholestoroliu. Alchoholis vienas iš pagrindinių.
anksciau ar veliau vistiek bus amba ,o cov priverstine marmulioze su bezdzioniu genais tai palengvina
Kokius kliedesius rašote? C3holesterolis ne riebalas, o kietasis alkoholis, organizme egzistuojantis tik junginyje su baltymu. Ir iš riebalų nesigamina. Cholesterolį sintezuoja kepenys, pagrinde iš fruktozės. Visokie vegetarai turi padidėjusį cholesterolio lygį nuo vaisių. Pisau tave TV3 šaltini.
Rašo belia ką, o kad pilna produktų su GMO, su trans riebalais,- tyli.
Nerašinėkit nesąmonių yra daug priežasčių tai ir skydliaukė ir kepenys tik gydytojai skuba rašyti statinus
Šie produktai sukelia aukštą cholesterolį: išmeskite kuo greičiau