Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Česnaką reikia sutraiškyti ir palaukti, kol iš jo išssiskirs jo sultys ir tik tada vartoti, nes lecitinas išsiskiria, kai gauna deguonies ir tik tada išsiskiria antibiotinės medžiagos, jeigu supjaustote ir suvalgote - jokios naudos. Kodėl svarbu palaukti, nes tik kai yra sutraiškomas ir gauna deguonies, tada įvyksta reakcija - readukoją išsiskyrimą. Easy? Česnakas turi savybę, naudingas tik kai yra neapdorotas, o visą kitą tik dėl skonio.
@Neteisingas straipsnis apie česnaką
Ne lecitinas, o alicinas
@česnakas
Mokslinčiai,pliurpalai
@česnakas
nejuokink, lecitinas
@Neteisingas straipsnis apie česnaką
Česnakas neturi lecitino
@Neteisingas straipsnis apie česnaką
Lecitinas yra sojose, o česnako alicinas.
@Tik
Taip, alicinas.
@Neteisingas straipsnis apie česnaką
O kas turi problemų su skrandžiu negalima nei česnako nei svogūnų
@Neteisingas straipsnis apie česnaką
Readukoją... Pirmiausia ..kuoja, antra "ą" veiksmażodžio gale??? Nu jau
Readukoją... Pirmiausia ..kuoja, antra "ą" veiksmażodžio gale??? Nu jau
Ar šis straipsnis pasirodė ne dėl to, kad COVID injekcijos tirština kraują?
@išsipildė dar viena sąmokslo teorija?
Tokie kaip tu ir skleidzia kliedesiu teorijas
@išsipildė dar viena sąmokslo teorija?
Jau tie antivakseriai tapo dideliais ligoniais nepagydomais,nes jiems visur vaidenasi skiepai...
@Vardenis
Kodėl nebeskirsto lavonų- skiepytas ar ne? Užsičiaupė kažkodėl.
@išsipildė dar viena sąmokslo teorija?
Šį straipsnį parašė specialiai man, kadangi buvo širdies infarktas ir man reikia kad mano kraujas būtų skystas...Supratai?
Šie produktai skystina kraują: valgykite į sveikatą