• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Karšti sumuštiniai puikiai tiks ne tik pusryčiams. Jie puikiai tiks pasisėdėjimui su draugais ir net tada, kai neturite noro ar laiko gaminti. Dar gaminant karštus sumuštinius galima sunaudoti ir užsilikusius maisto likučius“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Karšti sumuštiniai puikiai tiks ne tik pusryčiams. Jie puikiai tiks pasisėdėjimui su draugais ir net tada, kai neturite noro ar laiko gaminti. Dar gaminant karštus sumuštinius galima sunaudoti ir užsilikusius maisto likučius“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 4 baltos forminės duonos riekelių; 2 kiaušinių; dešros ar šoninės; fermentinio ar mocarelos tarkuoto sūrio; pomidorų; raugintų agurkų; prieskoninių žolelių; druskos.

Karštų sumuštinių receptas

Kiaušinius suplakiau su šlakeliu vandens ir pagardinau druska. Duonos riekeles mirkiau kiaušinio plakinyje ir sudėjau į kepimo formą. Ant viršaus sudėjau griežinėliais pjaustytus pomidorus, ant viršaus dešrą, raugintus agurkus ir užbarsčiau tarkuoto sūrio.

Taip paruoštus sumuštinius pašoviau kepti į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 10–15 min. Iškeptus sumuštinius pagardinau smulkintomis petražolėmis. Skanaus!

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų