Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Blynai su varške buvo skanu su sūriu bandžiau irgi neblogai. Su paukštiena labai skanu . Ne įdaras o tiesiog sumaišyti faršą. Turbūt skanu būtų ir vietoj cukiniju naudoti moliūgą . Tarkime nusunkiu visada
Tie blynai tikrai NESUŽAVĖS. Beskonybė. Geriau jau cukinija supjaustyti griežinėliaus,truputį druskos,pipirų,šakelės obuolių acto,palaikai keletą min ir įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepi apvartant ,jei nori,užpilti kiaušinio plakiniu baigiant kepti ir štai tau sveiki ir skanūs blynai. Be jokių marmalynių
O jeigu cukinija būtų be miltų ir mocarelos! Kokie visi sveiki ir gražūs būtume
Pipirai yra dedami į cukinijas po skyčio nuspaudimo.Tai prieskonis.Kam dėti pipirus jeigu viską išspaudžiate ir išpilate laukų su visais pipirais. Kam tokias nesąmones dar rašote.Pagal parašytą tokį receptą galima įsivaizduoti, kad kepant pyragą kepimo milteliai būtų dedami jau į iškeptą pyragą.Ar tai normalu būtų, ar taip kas daro?Tas pats ir su pipirais, jau nekalbant apie tokį gaminimo būdą turėtų logiškai pamąstyti.Tai ne pirmas toks siūlomas juokingas ,,receptas".Viena ,,šeimininkė" taipogi ruošiant cepelinus irgi rašė, kad bulves reikia kartu sutarkuoti su svogūno galvute, o paskui tuos tarkius nuospausti per marlę.Taigi, juk skonis, aromatas kaip tik ir yra svogūno sultyse.O nuspaudus jo nebelieka.Tai kam tuomet ir tarkuot.Juk svogūnas taip pat yra prieskonis ir jis yra įtarkuojamas jau į išspaustus tarkius.Norisi taip ir paklausti: kas jus išmokino viską daryt antraip,kad prieskonius sudėti, o po to išspausti ir išpilti lauk.Kulinarija dar to nėra nei mačiusi nei girdėjusi.Juokinga būtų jei nebūtų graudu matant, kad dar tokių nemąstančių ,,šeimininkių" šiais laikais yra.
sūriai nebūtinai, nors vieną kartą be cukraus parašė receptą, o vietoj miltų dedu džiūvėsėlių,mažiau baltų miltų-mažiau nereikalingų angliavandenių
@ale tikrai
O varskeje manote cukraus nera
REKLAMA
REKLAMA
Šie cukinijos blynai sužavės visus: kartosite ne kartą