Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nieko naujo nesužinojau
O kas cia naujo,paprasti bulviniai blynai ir tiek
Bulviniai blynai skaniau kepti kiaulienos taukuose.
Aš įdedu virtų sumaltų bulvių. Tikrai labai skanu ir mažiau tarkuot reikia, ypač jei rankomis. Jokio skirtumo tik švelnesni ir gal puresni. Tinka ankstyvom , nevandeningom bulvėm
Tinklaraščio autore, jeigu save taip skelbdama pristatote, tad išmokite lietuviškai ir rašyti.Gaminant gaminius iš šviežių nevirtų daržovių kaip ( bulvės, morkos, burokėliai ir pan.) sakome ir rašome, kad jos yra prieš vartojant skutamos,o jos virtos yra lupamos.Atminkite tai, jei neišmokino mama ar mokykla.Neklaidinkite žmonių su tokiu nemokšišku pasakymu.Lietuvė ir nežino savo kalbos.Gėda!
Kokia čia naujiena..ta patį tėvai kapė senai.
Galima per daržovių trintuvė sutarkuoti..
Ir kepti..
Taipogi patarimų bulvių apkepa kepti iš bulvių sutarkuotu per daržovių tarka. Pamėginkite!
Oo kiaušinį galima įplakt, būtinai išbandysiu...
Siuliciau atsisakyti pirkinių bent mėnes
Siuliciau atsisakyti pirkinių bent mėnes
Rita
Blyn nepraleidžia
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų