• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lėti ir ramūs pusryčiai. Kaip ir dažniausiai mergaičių prašymu – blynai. Šitie blynai tokie rudeniški, išties gardūs su obuoliais ir varške“, – rašo tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Lėti ir ramūs pusryčiai. Kaip ir dažniausiai mergaičių prašymu – blynai. Šitie blynai tokie rudeniški, išties gardūs su obuoliais ir varške“, – rašo tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2 – 3. Užtruksite apie 20 min. Reikės: 

  • 200 g varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 100 ml pieno;
  • 4 v. š. miltų;
  • Žiupsnis druskos;
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių;
  • 4 nedideli obuoliai;
  • 0,5 a. š. cinamono;
  • Šlakelis aliejaus, kepimui.

Varškę, kiaušinius ir cukrų sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Supilame pieną, įsijojame miltus, druską ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome.

Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Pabarstome cinamonu ir įmaišome į blynų tešlą.

Aliejų įkaitiname keptuvėje ir kepame blynus, kol šie gražiai apskrus ir iškeps. Valgome su mėgstama uogiene.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų