Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dabar užmovė mėsa ant iešmo ir jau šašlykas.
Gero skonio šašlyko reik paieškoti.
Receptas,žiupsnis pipirų ,druskos pagal skonį.
REIKS IŠBANDYTI
Viskas,tiesa tik druska uzbarstyti jau sumovus ant iesmo mesa,o jei kepant dega pilti druska ant angliu,skanaus
Jei jau naudojat prieskonius šašlykams, viskas aišku dėl minkštumo. Tai padaro ne svogūnai.
Taip ir aš darau, tik svogūnų dedu daugiau. 1kg. mėsos, 0,800 svogūnų.
Tegu geriau išverčia straipsnį,
Vasarą naudojau tik šį receptą. Jis tikrai vertas dėmesio. O daug metų žaidžiau su visokio plauko marinatais.
O kur jie išeina? Gerai būtų, kad ir pareitų..
Vienas patarimas - kepant šašlykus ant laužo, esam įpratę apipilti alumi. Alus šašlykus tik išsausina. Geriau turėti bambalį su vandeniu pasūdytu druska. Druska mėsos nesausins, išliks minkšta. Mes seniai taip darom
Tai darau jau senei liux
Reikia svogūnus sumalt per mėsmalę ir nebus ašarų....aš taip darau ir gaunasi super
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų