Ingredientai:
- 3 trumpavaisiai agurkai,
- 1 raudonas svogūnas,
- 1 raudona saldžioji paprika,
- 200 g vyšninių pomidorų arba 3 normalūs pomidorai,
- 50 g fetos sūrio,
- 4 ridikėliai,
- 100 g konservuotų pupelių (mažų),
- druskos ir pipirų.
Padažas:
- 5 šaukštai alyvuogių aliejaus,
- 60 ml raudono vyno acto,
- 1 šaukštas citrinos sulčių,
- 1 šaukštelis dižono garstyčių,
- 1 smulkiai sukapota česnako skiltelė,
- smulkinto šviežio raudonėlio.
Padažui visus produktus sumaišome ir atidedame į šoną. Salotoms agurkus, svogūnus, papriką, ridikėlius supjaustome kabeliais, pomidorus jei tai vyšniniai ketvirčiais. Į dubenį dedame smulkintas daržoves, beriame pupeles, sutrupiname fetos sūrį. Pagardiname druska ir pipirais. Pilame padažą ir išmaišome.