• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Soti mišrainė su kumpiu. Man visgi skaniausia šita mišrainė paruošta su k. r. kumpiu „Panevėžio filė“. Jeigu jūs mėgstate kitą k. r. kumpį, drąsiai gaminkite ir su juo. 

Soti mišrainė su kumpiu. Man visgi skaniausia šita mišrainė paruošta su k. r. kumpiu „Panevėžio filė“. Jeigu jūs mėgstate kitą k. r. kumpį, drąsiai gaminkite ir su juo. 

REKLAMA

Ši mišrainė ir soti, ir tuo pačiu gaivi, dėl marinuotų pievagrybių ir kukurūzų. Pamėginkit tikrai rekomenduoju“,  rašo tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min.

  • 300 g kumpio „Panevėžio filė“
  • 1 skardinė konservuotų kukurūzų;
  • 300 ml konservuotų pievagrybių;
  • 1 poras;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Majonezo, pagal poreikį.

Kumpį supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, pievagrybius perpjauname pusiau.

Į mišrainę suberiame kukurūzus, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų