• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krienai yra aštrus prieskonis, dažniausiai naudojamas šalia mėsos patiekalų. Ši daržovė gerina virškinimą ir kartu su burokėliais sudaro vieną galingiausių natūralių antibiotikų.

Krienai yra aštrus prieskonis, dažniausiai naudojamas šalia mėsos patiekalų. Ši daržovė gerina virškinimą ir kartu su burokėliais sudaro vieną galingiausių natūralių antibiotikų.

REKLAMA

Krienai gydo peršalimą, podagrą, galvos skausmus, dieglius, bronchitą, reumatą, šlapimo takų problemas, sąnarių problemas, sinusitą ir šienligę.

Rekomenduojama gerti krienų arbatą su medumi ir citrinų sultimis. Krienuose gausu vitamino C ir B grupės vitaminų. Taip pat magnio, geležies ir kalcio.

Paruošti krienų arbatą labai lengva: jums reikia 200 gramų krienų vienam litrui vandens. Įdėkite gerai nuplautą krieno šaknį į puodą ir palikite, kol užvirs vanduo.

Krienus taip pat galima vartoti su citrinos žievelėmis, kaip atskirą mišinį. Šiam receptui jums reikia 125 gramų krienų, vienos citrinos žievelės ir 3 šaukštų medaus. Sumaišykite visus ingredientus, naudodami trintuvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų