Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Johan Lafer juokauja, kad geriausia kose 1kg bulviu su 1 kg sviesto
Mano receptas - geros bulves
Mano receptas - geros bulves
As kose trinu iskart puode su blenderiu., nusunkus ne visa vandeni ir nepilu nei pieno nei sviesto. Svarbiausia - geros bulves is kaimo ir per daug nesutrinti.
virti piene ,svyla tas pienas.
@oho aš viską verdu ne piene, o vyne
@oho Jūs visiškai teisi. Kas bus, jei pusę valandos virinsime pieną? Smirdės ne tik bulvės , bet ir visi namai svilėsiais.
@oho Yra specialūs puodai,kuriuose niekas nesvyla
"Bulvių košę reikia virti piene..." Prietranka.Verda ne košę,o bulves.
bulvių krakmolingumas gali labai skirtis. mes, kaip cepelinus verdanti liaudis, tai geriau už bet kokią amerikos šefę žinom. todėl jei bulvės krakmolingos, tokios kurios cepelinams pats tas, bulvių košei pili daugiau vandens virimui ir jį nusunkus dedi kas jau tau skaniau (sviestą, greitinę, gritinėlę), o purumas košės tikrai bus pakankamas. o jei kepti tokias nori nori orkaitėje ar keptuvėje, tai supjausčius dar ir vandenyje pamirkai ar bent nuplauni. o tas "fri bulvytėms" skirtas veisles lai amerikos šefai ir mokina amerikonus, kaip virti. padorus lietuvis tokių neaugina ir košės iš jų neverda :)
Amerikoje bulvės kaip vanduo. Nepalyginsi su mūsų bulviu veislėm. Lietuviška košė, išverdi bulves, nusunki, įpili pieno ir svisto įdedi, tada sutrini ir gaunasi tobula košė. Ne kaip šita tryda.
Ant laužo ją!
@Išdavikė ragana ble
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų