Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pritariu, kalbame visur lietuviškai, į rašome visur angliškai! Imkite pvz iš Vilniaus!
jautienos taukų, juk tai lajus. Kai atvėsta bulvės, lajus sukietėja. Tokią gerą daržovę visai sugadina. Termiškai apdoroja 2 karus, verda, paskui baigia iškepti, tai kas iš jos lieka. Iš didelio rašto, išėjo iš krašto. Nesižaviu keistai receptais, kurie gali net pakenkti virškinimui. Yra kitokių, žymiai tobulesnių. Keptų taip pat.
@Labai nemėgstu Nagi nagi rezk ta savo receptuką gal būsime visi sveiki kai tos keptos bulbas?
@Labai nemėgstu Lajus avino taukai
laiko gaišinimas tik,yra paprasčiausias būdas geras,kaip rašo A.
Daug paprasčiau ir skaniau:
Supjaustai bulves skiltelėmis,maišai-druska,amerikietiški bulvių prieskoniai,truputis aliejaus ir kepi karšto oro gruzdintuvėje 16-18 min.Kepa visi pažystami ir nemanau kad gali būti skaniau
druskos,argi nereikia
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų